Workshops Intuïtief beeldhouwen.

Klik hier voor meer info!

PEAT

PEAT (Primordial Energy Activation & Transcendence) is een relatief nieuwe vorm van energie-therapie die is ontwikkeld door de Oost-Europese psycholoog en metafysicus Zivorad Mihajlovic Slavinski.

In zijn basisvorm is PEAT gelijkaardig aan EFT en andere meridiaantherapieën. Je start met een probleem en je neutraliseert de emotionele lading die op het probleem hangt.

De echte kracht zit hem in de zogenaamde Deep PEAT-techniek. Hier starten we ook met een probleem. Vervolgens gaan we dieper en dieper en volgen we een ketting van emoties, beelden, gedachten en fysieke gewaarwordingen tot we uiteindelijk bij de diepste oorzaak van het oorspronkelijke probleem komen. Hierna verdwijnt je probleem voorgoed.

Na één tot drie Deep PEAT-sessies kan het gebeuren dat je primordiale polariteiten (Primes) worden blootgelegd. Deze primes, soms ook wel individuele codes genoemd, bepalen onbewust een groot deel van je leven. Door deze polariteiten te integreren, overstijg je de fundamentele problemen van je leven, die er dikwijls mee samenhangen, en verwerf je een stukje persoonlijke vrijheid.

Het is moeilijk in een paar woorden uit te leggen wat het precies doet. Sommigen vinden het een heel gewoon proces en hebben na afloop zoiets van "was het dat?". Voor anderen is het zo een ingrijpende en spirituele ervaring dat ze het leven ineens heel anders gaan zien.


Patrick gebruikt PEAT sinds 2007 en was de eerste Nederlandstalige PEAT-processor in België. Hij werd persoonlijk getraind door Zivorad Slavinski.

Tags: hasselt, limburg, patrick bex